Μίνι μάρκετ στη Χαλκίδα διακινούσε λαθραία καπνικά είδη

Μίνι μάρκετ στη Χαλκίδα διακινούσε λαθραία καπνικά είδη

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έβαλαν «λουκέτο» σε ένα μίνι μάρκετ στη Χαλκίδα το οποίο τους τελευταίους τρεις μήνες λειτουργούσε ως κέντρο για την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων που προμήθευε ένας αλλοδαπός

Xalkida-lathraia-kapnika-eidi
Χάρη στην αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν συγκεντρώσει οι συνάδελφοί τους της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έβαλαν «λουκέτο» σε ένα μίνι μάρκετ στη Χαλκίδα το οποίο τους τελευταίους τρεις μήνες λειτουργούσε ως κέντρο για την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων που προμήθευε ένας αλλοδαπός.

Αρχικά, συνελήφθησαν δυο Έλληνες, καθώς στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός και στο μίνι μάρκετ που διαχειρίζεται ο άλλος, βρέθηκαν 162 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 11 συσκευασίες που περιείχαν 510 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο οποίο εν γνώσει του διακινούνταν τα λαθραία προϊόντα, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα προμήθευε συστηματικά στον ιδιοκτήτη του οχήματος ένας αλλοδαπός και εκείνος με τη σειρά του τα παρέδιδε στον διαχειριστή του μίνι μάρκετ. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στο σπίτι του όπου συνελήφθη και κατασχέθηκαν επιπλέον 130 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με τη δικογραφία για εγκληματική ομάδα και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αποφασιστική κίνηση πριν τη «φθορά» των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Μαρκ Πολυμερόπουλος: Ο Έλληνας της CIA φυγάδευσε τον Ρώσο πράκτορα που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης