Αύριο επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 47 χρόνια… τα οστά επτά αγνοουμένων που τα ίχνη τους είχαν χαθεί το 1974 στην Κύπρο. Πρόκειται για τους Συνταγματάρχη Κόκκα Κωνσταντίνο, τον Συνταγματάρχη Γιαννακόπουλο Νικόλαο και του έφεδρους Ανθυπασπιστές Κουκούλη Θωμά, Καραγκούνη Χαράλαμπο, Βελώνα Δημήτριο, Θανόπουλο Δημήτριο και Δοϊτσίδη Χριστόδουλο. Οι έξι πρώτοι υπηρετούσαν στην ΕΛΔΥΚ και ο έβδομος ήταν Καταδρομέας που είχε μεταφερθεί στην Κύπρο στις 21 Ιουλίου 1974 με τα αεροσκάφη NORATLAS από την Α’ Μοίρα Καταδρομών του Μάλεμε της Κρήτης.
Τα οστά των επτά ηρώων θα μεταφερθούν στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο. Όπου θα τελεστεί τρισάγιο παρουσία πολιτειακής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Κύπρου και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά. Θα ακολουθήσει τελετή παράδοσης οστών στα μέλη των οικογενειών των ηρώων που βρίσκονται για τον σκοπό αυτό στην Κύπρο.
Στην συνέχεια τα λείψανα θα μεταφερθούν με C-130 στην Ελλάδα για ταφή στους τόπους καταγωγής των επτά ηρώων.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.