Σε κατάσταση οξείας μέθης διακομίστηκε στο νοσκομείο η μαθήτρια Γυμνασίου. Όπως αποκαλύπτεται, η ανήλικη είχε περάσει μια δύσκολη νύχτα στο σπίτι με τους γονείς της.
Προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων στην Κρήτη καθώς μετά τον 15χρονο στις Μοίρες καταγράφηκε και η περίπτωση της ανήλικης του Γαζίου.
Νεότερα στοιχεία για την ανήλικη που μεταφέρθηκε την Παρασκευή με συμπτώματα οξείας μέθης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αναφέρουν ότι το κορίτσι, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ενώ βρισκόταν σε χοροεσπερίδα Λυκείου.
Μάλιστα από την αστυνομία, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου που φιλοξένησε την εκδήλωση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει απόψε.
Πάντως μια άλλη τραγική πτυχή της υπόθεσης, είναι ότι δυο – τρεις μέρες νωρίτερα, ο πατέρας του κοριτσιού είχε απασχολήσει τις αρχές για ενδοιοικογενειακό επεισόδιο, καθώς σύμφωνα με το cretalive.gr, φέρεται να προκάλεσε καβγά στο σπίτι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.