Για μια ακόμη φορά έδρασαν ανενόχλητοι οι απατεώνες που αναρτούν ηλεκτρονικές αγγελίες για την πώληση διαφόρων προϊόντων, αλλά δεν τα στέλνουν ποτέ στους επίδοξους αγοραστές, παρ' όλο που εισπράττουν το αντίτιμο. Θύμα τους έπεσε μια γυναίκα από την Πάτρα.
Η γυναίκα εντόπισε την αγγελία για την πώληση ενός πολυμίξερ που είχαν αναρτήσει άγνωστοι σε μια ιστοσελίδα e-shop και έκανε την σχετική παραγγελία, καταθέτοντας το ποσό των 536,37 ευρώ στον λογαριασμό τράπεζας που ανέγραφε η αγγελία. Ωστόσο, παρά την πάροδο αρκετών ημερών, δεν παρέλαβε την συσκευή που πλήρωσε.
Έτσι, υπέβαλε καταγγελία στην ΑσφάλειαΠατρών και η προανάκριση που διενεργείται από τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό των υπευθύνων του ηλεκτρονικού καταστήματος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στο μεταξύ σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστων.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.