Σπείρα Ρομά μπούκαρε σε σπίτια σε χωριά της Μεσσηνίας

Σπείρα Ρομά μπούκαρε σε σπίτια σε χωριά της Μεσσηνίας

Μέσα σε δύο εβδομάδες διέπραξαν συνολικά τέσσερις διαρρήξεις με πλούσια λεία 

mesinia-klopes
Μέσα σε δύο εβδομάδες διέπραξαν συνολικά τέσσερις διαρρήξεις με πλούσια λεία σε σπίτια σε κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Μεσσήνης στη Μεσσηνία τα μέλη μιας σπείρας Ρομά με... «άρωμα» γυναίκας, η οποία εξαρθρώθηκε με επιχείρηση της Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε..

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης σε ένα χωριό του Δήμου Καλαμάτας δύο άνδρες ηλικίας 35 και 36 χρόνων και μία 36χρονη συνεργός τους, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο Ρομά ηλικίας 19 και 34 χρόνων που συμμετείχαν στις διαρρήξεις οι οποίες έγιναν από τις 24 Οκτωβρίου ως την περασμένη Τρίτη και απέφεραν στην σπείρα χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 27.000 ευρώ.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών, κατασχέθηκαν ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 18 κυνηγετικά φυσίγγια, 640 ευρώ από τη λεία των κλοπών, καθώς και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν ως μέσο διαφυγής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κλοπή και παράβαση του νόμου για τα όπλα κατά περίπτωση. Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση της σπείρας.






Ειδήσεις σήμερα:

Για 13η φορά συνελήφθη η μητέρα ανήλικων κλεφτών στην Άρτα!

Έφυγε από τη ζωή 22χρονος ανεμβολίαστος που νοσηλευόταν στο «Παπαγεωργίου»

Πρόεδρος Βόρειας Μακεδονίας: «Είπα στον Μπάιντεν πως είμαστε η μόνη χώρα που άλλαξε ονομασία για να μπει στο ΝΑΤΟ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης