Τον καταδίωξαν, τους εμβόλισε, αλλά ήταν... «καθαρός»!

Τον καταδίωξαν, τους εμβόλισε, αλλά ήταν... «καθαρός»!

Σπάνε το κεφάλι τους οι αστυνομικοί προσπαθώντας να καταλάβουν για ποιον λόγο ο αλλοδαπός εισέβαλε  ως... ταύρος σε υαλοπωλείο από την Αλβανία 

opke
Σπάνε το κεφάλι τους οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας προσπαθώντας να καταλάβουν για ποιον λόγο εισέβαλε από την Αλβανία ως... ταύρος σε υαλοπωλείο ένας αλλοδαπός και γιατί χρειάστηκε πολύωρη καταδίωξη που κατέληξε στον εμβολισμό ενός οχήματός τους, αφού δεν είχε κάτι επιβαρυντικό μαζί του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλβανός οδηγός έσπασε με το αυτοκίνητό του τις προστατευτικές μπάρες στο Τελωνείο Μαυροματίου στη Σαγιάδα και πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σύνορα. Έξι οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. ξεχύθηκαν ξωπίσω του καταδιώκοντάς τον σε απόσταση 30 χιλιομέτρων ώσπου, κοντά στην είσοδο της Ηγουμενίτσας, έστριψε το όχημά του και εμβόλισε ένα συμβατικό όχημα της Ασφάλειας προκαλώντας του ζημιές!

Ο αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, όμως η έρευνα δεν έδειξε να εμπλέκεται σε κάτι παράνομο! Ο ίδιος κρατάει το στόμα του κλειστό στις ερωτήσεις των αστυνομικών κι έτσι καλείται να βρει απαντήσεις ο ανακριτής, στον οποίο παραπέμφθηκε μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας για απείθεια, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και φθορά δημόσιας περιουσίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση της «Μαντλίν της Αυστραλίας» 18 ολόκληρες ημέρες μετά την αρπαγή της!

«Δεν μπορεί να εξισώνεται η πίστη με το κομμωτήριο», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σφαγή με 11 νεκρούς άνδρες, ανάμεσά τους και 6 έφηβοι, στο Μεξικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης