Στη Νέα Υόρκη με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Σάκης Κεχαγιόγλου
Ορίσθηκε μέλος του Ιδρύματος «Πατριάρχης Βαρθολομαίος»
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, με τη νέα του ιδιότητα του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Ο κ.Κεχαγιόγλου, με οικογενειακές ρίζες από την Κωνσταντινούπολη ορίσθηκε μέλος του ιδρύματος από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Το Ίδρυμα συστάθηκε με έδρα την πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων με πρόεδρο τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, γέροντα Χαλκηδόνος, Εμμανουήλ.
Ο κ.Κεχαγιόγλου μετέχει στην επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ, που κορυφώνεται μεθαύρι Τρίτη, 2 Νοεμβρίου με την τελετή των θυρανοιξίων του ναού του Αγίου Νικολάου, στο Ground Zero.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης