Αναστάτωση στο Χαλάνδρινωρίς το πρωί της Παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ έπεσε μπαλκόνιπολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό Κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης.
Οι αναφορές κάνουν λόγο για τσιμεντένια προέκταση μπαλκονιού στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία είχε χτιστεί τη δεκαετία του '90.
Ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς την ώρα της κατάρρευσης, δεν υπήρχαν άνθρωποι στο μπαλκόνι ή στον αίθριο χώρο της πολυκατοικίας.
Λίγο αργότερα, ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας από πυροσβεστική και αστυνομία για να εξεταστεί η στατικότητα του κτιρίου. Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε χώρους φιλοξενίας.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.