Συνελήφθη μετά από μία διάρρηξη και τέσσερις απόπειρες στην Αμαλιάδα

Συνελήφθη μετά από μία διάρρηξη και τέσσερις απόπειρες στην Αμαλιάδα

Ο δράστης «βούτηξε» από το κατάστημα 50 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών αξίας 100 ευρώ, όμως δεν πρόλαβε να το... γλεντήσει καθώς βρέθηκε με χειροπέδες!

astynomia_1
Μια φορά τα κατάφερε ένας Έλληνας να διαρρήξει ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αμαλιάδα, ύστερα από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρές του σε άλλα μαγαζιά, αλλά και αυτή τη φορά στάθηκε άτυχος, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας!

Ο δράστης «βούτηξε» από το κατάστημα 50 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών αξίας 100 ευρώ, όμως δεν πρόλαβε να το... γλεντήσει καθώς βρέθηκε με χειροπέδες! Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου διέρρηξε άλλο ένα κατάστημα όπου δεν βρήκε παρά μόνο 30 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να εισβάλει σε ένα κατάστημα ενδυμάτων, ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και ένα φαρμακείο, χωρίς να τα καταφέρει!

Τον τσάκωσαν με τα κλοπιμαία στις τσέπες

Λίγα λεπτά μετά την εισβολή του σε μια ισόγεια κατοικία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, από την οποία είχε αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά και ένα κινητό, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 45χρονος σεσημασμένος διαρρήκτης το απόγευμα της Κυριακής! Όταν συνελήφθη, εκτός από τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, βρέθηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και ένα όπλο ρέπλικα. Έτσι, η Ασφάλεια τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Στον Εισαγγελέα ο 33χρονος αντιεξουσιαστής και η φίλη του

Συνάντηση Κατσανιώτη με τον πρόεδρο του Μεξικού Ομπραδόρ

Έσπασε το χέρι της μια ηλικιωμένη στη σημερινή δόνηση των 5,3 Ρίχτερ στην Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης