Βόλος: Λήστεψε με μαχαίρι δύο επιχειρήσεις

Βόλος: Λήστεψε με μαχαίρι δύο επιχειρήσεις

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε

knifepoint
Γνωστά στους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι τα στοιχεία ενός Έλληνα κακοποιού, ο οποίος λήστεψε μέσα σε λίγες ώρες με την απειλή μαχαιριού δυο επιχειρήσεις στον Βόλο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, παρά τις επίμονες αναζητήσεις, τα ίχνη του δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Ο δράστης χρησιμοποίησε μια μοτοσικλέτα, την οποία είχε κλέψει από την πυλωτή μιας πολυκατοικίας στο διάστημα μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου. Με αυτήν πήγε το μεσημέρι της Τρίτης σε ένα περίπτερο, ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού την ιδιοκτήτρια και την υποχρέωσε να τους δώσει τις εισπράξεις ύψους 400 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Λίγες ώρες αργότερα, εισέβαλε σε ένα μίνι μάρκετ, γρονθοκόπησε τον μοναδικό υπάλληλο, άρπαξε 50 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τον δράστη από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε και διαπίστωσαν από τα πλάνα κάμερας ασφαλείας ότι κινείτο με την κλεμμένη μηχανή. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει «χτυπήσει» και άλλα καταστήματα.



Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δείτε βίντεο
Φολέγανδρος: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου

Νέες αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης