«Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου», δήλωσε σήμερα ο Δημήτρης Καρακώστας, ο μαθητής που λίγους μήνες αφού έχασε από κορωνοϊό και τους δύο γονείς του συγκέντρωσε 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
«Πάντα με ενδιάφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει ειδικότητα, την οποία «θα ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο».
Όταν ρωτήθηκε για τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό πριν δύο μέρες, απάντησε: «με συνεχάρη και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω». «Μου μίλησε για τους γονείς μου, την προσπάθειά μου και τι κατάφερα» συμπλήρωσε ο 18χρονος.
«Ήρθαν όλα ανάποδα, είχα συνηθίσει να με βοηθάνε οι γονείς μου, ήταν πολύ δύσκολο, αφού συνειδητοποίησα ότι δεν έχω άλλη επιλογή», σημείωσε και παραδέχθηκε πως «σίγουρα υπήρχε βάρος, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσω».
Όσο για τα σχέδιά του για το καλοκαίρι είπε πως «θα πάω σε κάποιο νησί, να γιορτάσω με τους φίλους μου, αλλά είναι όλα στον αέρα».
«Ό,τι κι αν γίνει στη ζωή, ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, σίγουρα θα είσαι πολύ περήφανος για την προσπάθειά σου», έστειλε το μήνυμά του, τέλος ο Δημήτρης Καρακώστας.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»