Πρωτόγνωρες συνθήκες δημιούργησε το ακραίο κύμα καύσωνα της Πέμπτης, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τους 44 βαθμούς, δημιουργώντας ένα αποπνικτικό σκηνικό ταλαιπωρίας.
Καμίνι θύμιζε η Αθήνα, με τον υδράργυρο να βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ από τον λίβα επηρεάστηκαν και οι Εύζωνες της προεδρικής φρουράς, στους οποίους δόθηκε ποτήρι με νερό, εν ώρα υπηρεσίας, ενώ υπήρξε μέριμνα ώστε να απομακρύνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο ιδρώτας τους.
Οι Εύζωνες προσπαθούν να αντέξουν στη ζέστη ενώ τα κοστούμια τους επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη δύσκολη κατάσταση.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.