Κυπαρισσία: Νεκρός 52χρονος πυροσβέστης - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο εν ώρα υπηρεσίας
Ο 52χρονος κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα για να απομακρύνει αντικείμενο από το οδόστρωμα και τότε παρασύρθηκε, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, από διερχόμενο αυτοκίνητο
Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε αργά χθες το βράδυ ένας 52χρονος πυροσβέστης, στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 52χρονος πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης επέβαινε σε όχημα του πυροσβεστικού κλιμακίου Κυπαρισσίας, το οποίο επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας Μεσσηνίας.
Κάποια στιγμή ο 52χρονος κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα για να απομακρύνει αντικείμενο από το οδόστρωμα και τότε παρασύρθηκε, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, από διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 65χρονος. Στην συνέχεια ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, θα διενεργηθεί προανάκριση και ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 52χρονου.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»