Από αγέλες αδέσποτων σκυλιών αλλά και από το... φαγητό που τους προσφέρουν οι άνθρωποι κινδύνευε η ζωή ενός μικρού ελαφιού που είχε εγκλωβιστεί μέσα στον περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο στο Κάτω Ροδίνι της Ρόδου κι έτσι στήθηκε επιχείρηση από δασοφύλακες του δασονομείου Έμπωνα για να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον!
Το πανέμορφο ελαφάκι βρισκόταν επί μήνες στο σημείο και πλέον είχε σχεδόν εξημερωθεί και εξοικειωθεί με την ανθρώπινη παρουσία. Ωστόσο, όσοι έφταναν στο σημείο για να το δουν, του άφηναν τρόφιμα ακατάλληλα για το είδος του με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία του. Παράλληλα, στην περιοχή άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους πεινασμένα αδέσποτα σκυλιά.
Έτσι, οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφάσισαν να αναλάβουν δράση για τη μετακίνηση του ανυπεράσπιστου ελαφιού σε ασφαλή περιοχή, κάτι που αποδείχθηκε όχι και τόσο εύκολο! Οι δασοφύλακες χρειάστηκαν αρκετές μέρες ώσπου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το μοναχικό ελαφάκι, κάτι που πέτυχαν το πρωί της Δευτέρας και το απελευθέρωσαν στην δασική περιοχή του Αγίου Σουλά.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή