Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για ζωοκτονία θα καθίσει ένας 88χρονος από τον Βόλο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς επειδή ο ηλικιωμένος άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε μία γάτα και ακολούθως αφού την έβαλε νεκρή μέσα σε πλαστική σακούλα, την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων του Δήμου.
Τον 88χρονο κατήγγειλαν γείτονές του οι οποίοι τον είδαν σκοτώνει το ζωάκι και ακολούθως να το πετά στον κάδο.
Ο ηλικιωμένος εκτός των ποινικών κυρώσεων που αντιμετωπίζει, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου θα κληθεί να πληρώσει και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.