Ραφήνα: Στον ανακριτή ο 45χρονος που προσπάθησε να απαγάγει την 13χρονη

Ραφήνα: Στον ανακριτή ο 45χρονος που προσπάθησε να απαγάγει την 13χρονη

Ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

astynomia-1-750x430
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο άνδρας ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επιχείρησε να απαγάγει μια ανήλικη κοντά στο σπίτι της στη Ραφήνα τη στιγμή που η 13χρονη επέστρεφε με το ποδήλατο της.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα. Η χθεσινή της Μαρτυρια στους δημοσιογράφους ήταν συγκλονιστική. «Ήμουν κοντά στην πλατεία και δίπλα μου το αμάξι. Κατέβαινα από Αραθίνες και με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα, δεν έλεγε κάτι άλλο. Στην αρχή μου είπε γεια σου κούκλα τι κάνεις και μετά μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο. Μετά έστριψε ανάποδα.», είπε η ανήλικη χθες στους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι της οικογένειας της. «Μπες μέσα τώρα» φέρεται να ήταν τα λόγια του κατηγορουμένου με αγριεμένη φωνή στην 13χρονη με την ανήλικη να τρομάζει και να αρχίζει να φωνάζει.

Πολίτες που ήταν εκείνη τη στιγμή στη γειτονιά άκουσαν τις φωνές της μαθήτριας με τον 45χρονο να αντιλαμβάνεται ότι πλέον τον έχουν δει γονείς που βρίσκονται στην περιοχή. Αμέσως μπήκε στο όχημα και πάτησε το γκάζι πριν εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής, ωστόσο εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από αστυνομικούς της αμεσης δράσης.

Η δικογραφία της υπόθεσης...

Το protothema.gr αποκάλυψε χθες λεπτομέρειες από τη δικογραφία της υπόθεσης που χειρίστηκε η υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής αλλά και  τα όσα κατέθεσε η ανήλικη που γλίτωσε τελευταία στιγμή από τον άνδρα ο οποίος επιχείρησε να την απαγάγει! Σύμφωνα με την κοπέλα, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα!». Έντρομη η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στα συγγενικά της πρόσωπα, ενώ γείτονες την είχαν ακούσει να φωνάζει για βοήθεια. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, στην οποία δόθηκε περιγραφή του οχήματος του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης, γύρω στις 12:10, ενώ είχε λάβει σήμα για την απόπειρα απαγωγής, κατάφερε να εντοπίσει το λευκό αυτοκίνητο στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος είναι 45 ετών και έχει απασχολήσει τις αρχές για απάτες στην περιοχή καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής. Επίσης, ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του. Σημειώνεται πως στο όχημα του κατηγορούμενου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια τα οποία κάνεις δεν μπορεί να ξέρει εάν θα προσπαθούσε να τα δώσει στην ανήλικη σε περίπτωση που εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Ειδήσεις σήμερα 

Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου: Αυτά είναι τα 25 θέματα της «θετικής ατζέντας»

Survivor: Η 11η φορά του «Ντάφυ» στον... τάκο και η 2η του Σάκη

Σχέδιο Ανάκαμψης: Η ΕΕ προχωρά εντός Ιουνίου στην έκδοση κοινού χρέους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης