Survivor: Η 11η φορά του «Ντάφυ» στον... τάκο και η 2η του Σάκη

Survivor: Η 11η φορά του «Ντάφυ» στον... τάκο και η 2η του Σάκη

Ο «μαμάκιας» Τριαντάφυλλος, το τεράστιο σαλάχι και ο καρχαρίας, το… στράβωμα του Κόρο και η σχέση του με την Ελένη και η μάχη για τη ασυλία – Δείτε βίντεο

νταφυ
Ο Τριαντάφυλλος είναι για 11η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor 4 και θα έχει απέναντι του για 2η φορά τον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο έβγαλε στον… τάκο η Καρολίνα Καλύβα που κατέκτησε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η απόφαση του Ηλία Μπογδανου να κάνει δώρο σε Ασημακόπουλο και Καρολίνα τα δυο εισιτήρια που κέρδισε για τον 4ο αγώνα Χιτ-Μπακς στο Μαϊάμι και τα οποία δεν μπορούσε να αξιοποιήσει προς όφελος του λόγω του προβλήματος που είχε με το διαβατήριο του, τον έκανε να πιστέψει οτι ενόχλησε τον Γιώργο Κόρομι. Ο 29χρονος τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τους άλλους δυο συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα και όχι τον… κολλητό του.

Ο Κόρο του εξήγησε ότι δεν τα έχει μαζί του αλλά με τη συμπεριφορά της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου. Το ίδιο έχει ενοχλήσει και την Ελένη Χαμπέρη.



Την άποψη του Γιώργου Κόρομι ασπάστηκε και ο Τριαντάφυλλος και τον χαρακτήρισε «μεγάλο μάγκα» επειδή αναγνώρισε την κακή συμπεριφορά των Καρολίνα και Ασημακόπουλου. Ο 43χρονος τραγουδιστής περιμένει να δει αν θα τους τα πει και κατ’ ιδίαν. Πάντως ο Κόρο εκτιμάει ότι ο «Ντάφυ» αυτά τα λέει για να τον πάρει με το μέρος του.

Κλείσιμο


Ο Τριαντάφυλλος πίσω από τις κινήσεις Κόρο και Ελένης βλέπει ερωτικό ειδύλλιο. Η 26χρονη personal trainer ξεκαθάρισε ότι είναι μόνο καλοί φίλοι και πως ο «Ντάφυ» τους έχει παρεξηγήσει, ενώ «κάρφωσε» και τον 43χρονο τραγουδιστή ότι λοξοκοιτούσε τα κορίτσια στο Μαϊάμι. Επίσης τον ρώτησε αν θα κάνει κι άλλα παιδιά και εκείνος είπε θέλω άλλα τρία. Η Ελένη τον ρώτησε αν θα θέλει η Δήμητρα, γιατί «στο Μαϊάμι έπαιζε το μάτι σου. Έβλεπες γκομενάκια…»!
Ο Τριαντάφυλλος το παραδέχθηκε και της εξήγησε οτι: «Πεντέμιση μήνες μεσ’ τη ζούγκλα είμαι, πήγαμε στο Μαϊάμι, τι να κάνω; Τι ήθελες να δω, την άμμο; Και η γυναίκα μου η ίδια, χαζό θα με έλεγε».




Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Κόρομι έχει «ερωτικό ειδύλλιο» με το ψαροντούφεκο. Αυτή τη φορά ο 34χρονος επιχειρηματίας «χτύπησε» ένα σαλάχι 25 κιλών, όμως πριν από αυτό είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν καρχαρία.




Το μόνο που έλειπε για να γίνει ένα μεγάλο τσιμπούσι στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν το ουζάκι, όμως αυτό δεν έδειξε να ενοχλεί τους κόκκινους και μπλε που γέμισαν τα στομάχια τους πριν από τον πρώτο αγώνα για την ασυλία.




Πριν οι παίκτες μπουν στο νυχτερινό υγρό στίβο μάχης για την ατομική ασυλία ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νικήσει στο κουίζ «η μάνα σου το ξέρει;».



Ο «Ντάφυ» έφαγε και κρέπες με τη βοήθεια της μαμάς του, ενώ μεγάλος ηττημένος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανός που δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο έξω είχε πέσει.




Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, στους άντρες νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος... εξουδετερώνοντας και  τον  τελευταίο του αντίπαλο  Γιώργο Ασημακόπουλο.



Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Καρολίνα Καλύβα που «πέταξε» εκτός με τη σειρά Μαριαλένα και Ελένη Χαμπέρη.



Η Καρολίνα ήταν αυτή που κατέκτησε και την ατομική ασυλία κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και  στην πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας δεν θα μπορουσε κανείς να την ψηφίσει, αλλά η ίδια να υποδείξει εναν παίκτη προς αποχώρηση.



Η νικήτρια επέλεξε να φάει πίτσες μαζί με Ηλία, Ασημακόπουλο και Κόρο.




Στο συμβούλιο η κουβέντα αναλώθηκε στο παράπονο της Ελένης για την αντιμετώπιση που έτυχε από την Καρολίνα και την κακία που έβγαλε η αρχηγός των μπλε, σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο. Η ένταση ανέβηκε λίγο πριν την ψηφοφορία η οποία ανέδειξε για 11η φορά υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο.




Από την πλευρά της η Καρολίνα Καλύβα επέλεξε να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη και εξήγησε πως το κάνει για να βοηθήσει τους πιο αδύναμους αγωνιστικά φίλους της.






Ειδήσεις σήμερα 

Επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας - Οικοδόμοι επιχείρησαν να «τσιμεντώσουν» με μπετονιέρα την είσοδο - (βίντεο) 

Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου: Αυτά είναι τα 25 θέματα της «θετικής ατζέντας»

New York Times: Πράκτορες της ΜΙΤ απήγαγαν τον ανιψιό του Γκιουλέν στην Κένυα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης