Τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο 20χρονους σημειώθηκε χθες το βράδυ στο 21ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της περιοχής Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος και επέβαινε ο συνομήλικός του εξετράπη, για άγνωστο ακόμα λόγο, από την πορεία του, εισήλθε σε γειτονικό χωράφι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και τοίχο σπιτιού.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο 20χρονοι, ενώ προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς