Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε Άργος και Μεσσήνη

Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε Άργος και Μεσσήνη

Συνολικά, κατασχέθηκαν 26 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 55 εκατοστών, καθώς και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 32 γραμμαρίων, λαθραίος καπνός βάρους 330 γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης

astynomia_syllipsi
Το είχε… «δίπορτο» ένας 61χρονος χασισοκαλλιεργητής, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε φυτέψει δενδρύλλια κάνναβης και στα δυο σπίτια που διατηρεί, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Άργους- Μυκηνών στην Αργολίδα και Μεσσήνης στη Μεσσηνία!

Ο 61χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο χωριό του Άργους, ύστερα από έρευνες που έγιναν ταυτόχρονα στις δυο περιοχές από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, του τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών και του τμήματος Μεσσήνης. Συνολικά, κατασχέθηκαν 26 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 55 εκατοστών, καθώς και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 32 γραμμαρίων, λαθραίος καπνός βάρους 330 γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης.

Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στην Ιεράπετρα

Έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και στους περιβάλλοντες χώρους έκαναν το πρωί της Μ. Πέμπτης οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες έξι δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μια συσκευασία με δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Με φωνές ή τραγούδι 8 δευτερολέπτων μέσα σε ειδικό θάλαμο θα εντοπίζονται οι φορείς κορωνοϊού

Ισπανία: Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν εξαιτίας «απειλών» κατά της Γαλλίας - Δείτε βίντεο

Χουάν Χόγια Μπόρχα: «Έσβησε» το πιο viral γέλιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης