Όμως οι εκ νέου καταγγελίες των κατοίκων ανάγκασαν την ΕΛ.ΑΣνα εκπονήσει σχέδιο αντιμετώπισης των απείθαρχων με συνεχείς περιπολίες και «καταδρομικές», όπως είχαμε αποκαλύψει σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ.
Μάλιστα οι «θαμώνες» της πλατείας επέμειναν παρά τις τακτικές επισκέψεις περιπολικών της Άμεσης Δράσης με αναμμένους φάρους και ανδρών της ΔΙ.ΑΣ και κάθε φορά που αποχωρούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις, εκείνοι επέστρεφαν στη πλατεία για να συνεχίσουν την διασκέδασήτους. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με αστυνομία και «θαμώνες» να παίζουν τη γάτα με το ποντίκι.
Κλείσιμο
Το προσεχές Σάββατο και παρά την άσχημη επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η πρωτεύουσα η κομματική οργάνωση Παγκρατίου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση τους κατοίκους της περιοχής με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο προκειμένου να συζητήσουν για τις θέσεις του κομμουνιστικού κόμματος στα πλαίσια των τακτικών συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.