Πλατεία Βαρνάβα: Έφυγε η αστυνομία, επέστρεψαν οι «θαμώνες» της

Πλατεία Βαρνάβα: Έφυγε η αστυνομία, επέστρεψαν οι «θαμώνες» της

Η «Ομάδα Διαχείρισης Οργάνωσης Συγκεντρώσεων» της ΕΛ.ΑΣ μετακόμισε χθες στη Βεάκη στο Περιστέρι και έτσι η Βαρνάβα άρχισε να γεμίζει ξανά κόσμο

varnava__3__3
Η χθεσινή απουσία της αστυνομίας από την πλατεία Βαρνάβα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαμώνες της κι έτσι σιγά, σιγά άρχισε να γεμίζει κόσμο από αργά χθες το απόγευμα.

Οι κάτοικοι ήρθαν ξανά αντιμέτωποι με το σκηνικό των περασμένων ημερών, υπομένοντας φωνές, μαρσαρίσματα μοτοσικλετών και δυνατή μουσική από τα ηχεία σταθμευμένων Ι.Χ. Το περίπτερο της πλατείας και δύο μπαρ τροφοδοτούσαν αλκοόλ τους παρευρισκόμενους τουλάχιστον μέχρι τις 23.00 και έτσι το πάρτι, αν και καθημερινή, κράτησε μέχρι αργά.




«Τρέμουμε στην ιδέα τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες τώρα ειδικά που μαθεύτηκε ότι έφυγε η αστυνομία» λέει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής που επιθυμεί να διατηρηθεί η ανωνυμία του.

varnava__2_
varnava__1__3


Σήμερα το απόγευμα, αν κρίνουμε από τα πανό που αναρτήθηκαν σε περίοπτο σημείο της πλατείας, κάποιοι που αυτοαποκαλούνται κάτοικοι της γειτονιάς και αντιτίθενται στην παρουσία της αστυνομίας καλούν σε συνέλευση τους υπόλοιπους κατοίκους με σύνθημα «Τη λύση θα την δώσει η γειτονιά».

Όπως και να χει το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε η αστυνομία μπορεί να είναι συνεχώς γύρω από μια πλατεία και να αποτρέπει τον κόσμο από το να συγχρωτίζεται, ούτε όμως οι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν στο ίδιο τροπάριο, θέτοντας τους εαυτούς τους και την δημόσια υγεία σε κίνδυνο σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Γι’ αυτό και πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και άμεσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης