Με σύμμαχο τον καιρό, πολλοί Αθηναίοι βρήκαν την ευκαιρία σήμερα να κάνουν τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίουμέσω click away και click inside.
Πλήθος κόσμου επέλεξε να επισκεφθεί την Ερμού, αλλά και άλλους εμπορικούς δρόμους, είτε για αγορές, είτε απλώς για να κάνουν τη βόλτα τους, τηρώντας στην πλειοψηφία τους τα μέτρα προστασίας και φορώντας τις απαραίτητες μάσκες.
Υπενθυμίζεται ότι τα ραντεβού στα καταστήματακλείνονται εκ των προτέρων, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν μαζί τους το απαραίτητο μήνυμα, ενώ για την έξοδο χρειάζεται SMS στο 13032.
Από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων και ποτών θα πρέπει να κάνουν κάθε εβδομάδα self test. Ειδήσεις σήμερα
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.