Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, που πέθανε την Παρασκευή, είχε γεννηθεί στην Κέρκυρα, το 1921. Παρά το γεγονός αυτό, οι αναμνήσεις του από την Ελλάδα ήταν άσχημες (συνέδεε την χώρα όπου γεννήθηκε με την παρολίγο εκτέλεση του πατέρα του και τη διάλυση της οικογένειάς του) και για τον σκοπό αυτό, την είχε επισκεφθεί ελάχιστες φορές στην πολυτάραχη ζωή του.
Σύμφωνα με το vimaorthodoxias.gr, είναι γνωστές μόνο δύο επισκέψεις του. Μία φορά στην διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, όταν αποβιβάστηκε από βρετανικό υποβρύχιο στην Κέρκυρα για να επισκεφθεί το μέρος όπου γεννήθηκε και τον ιερέα που τον βάπτισε.
Η άλλη ήταν το 1964, όταν παραβρέθηκε στον γάμο του Βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου.
Αυτό όμως που είναι άγνωστο είναι ότι ο πρίγκηπας Φίλιππος βρέθηκε ξανά στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 1992. Ο λόγος ήταν για να επισκεφθεί το Άγιο Όρος.
Ο Πρίγκηπας επισκέφθηκε τον ναό του Πρωτάτου στις Καρυές και την τότε Ιβηριτική Ιερά Επιστασία. Στην συνέχεια περπάτησε στην διαδρομή από την Μονή Σταυρονικήτα μέχρι την Ιερά Μονή Παντοκράτορος. Επισκέφθηκε και την Μονή Σίμωνος Πέτρας, όπου διανυκτέρευσε.
Φεύγοντας από το Άγιο Όρος, επισκέφθηκε την Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.