Γιώργος Καραϊβάζ: Το τελευταίο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου πριν δολοφονηθεί
Δείτε βίντεο - Λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο του STAR - Η διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα ήταν το τελευταίο του ρεπορτάζ
Στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρισκόταν οΓιώργος Καραϊβάζ, λίγο πριν τη δολοφονία του σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση που είχε ζητήσει από την αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση.
Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο Γιώργος Καραϊβάζ εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου για τη διπλή δολοφονία, μετά από αίτημα της συζύγου του. Οδηγήθηκε στον ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε οδηγίες και επιφυλάχθηκε για την οριστική γνωμάτευση περί της αναγκαστικής ή μη νοσηλείας του.
Έκτοτε δεν υπήρξε καμία ενέργεια, με τον δημοσιογράφο να ασκεί κριτική στις αρχές, κάνοντας λόγο για παραλείψεις.
«Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί στη μνήμη αυτής της γυναίκα, γιατί είχε κινήσει τι διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις τον είδε έξω από το σπίτι ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Κατάλαβε την πρόθεσή του ότι πήγαινε να τους σκοτώσει», είπε στον αέρα της εκπομπής.
Κλείσιμο
Μόλις τελείωσε τη δουλειά του επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες που επέβαιναν σε σκούτερ του είχαν στήσει ενέδρα, αδειάζοντας πάνω του μια γεμιστήρα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.