Εφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένους θύματα ληστών στην Αιγιάλεια

Εφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένους θύματα ληστών στην Αιγιάλεια

Ακινητοποίησαν, χτύπησαν και έδεσαν τους ηλικιωμένους

Peripoliko_2
Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν στο έλεος κακοποιών που αλωνίζουν στο χωριό Ροδοδάφνη στην Αιγιαλεία χωρίς να πτοούνται από την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Αυτή τη φορά, θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έζησε εφιαλτικές στιγμές τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι θρασύτατοι κακοποιοί εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι τους την ώρα που κοιμόντουσαν και τους αιφνιδίασαν. Αφού ακινητοποίησαν τα ανήμπορα να αντιδράσουν γεροντάκια χτυπώντας τα, στην συνέχεια τα έδεσαν για να ερευνήσουν ανενόχλητοι όλο το σπίτι, αναζητώντας μετρητά και χρυσαφικά. Όμως, φαίνεται ότι δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν και άρπαξαν μόνο τα κοσμήματα που φορούσαν τα θύματα.

Στην συνέχεια, οι κακοποιοί εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν στο χωριό. Οι ηλικιωμένοι κατάφεραν να λυθούν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου για τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας αλλά χωρίς αποτελέσματα.

Οι κλοπές και οι ληστείες στην Αιγιάλεια αποτελούν συχνό φαινόμενο, καθώς οι κακοποιοί εκμεταλλεύονται την έλλειψη αστυνομικής δύναμης, κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Πριν από τρεις εβδομάδες, πάλι στη Ροδοδάφνη, άγνωστοι μπήκαν σε ένα σπίτι όπου διαμένουν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες, τις έδεσαν και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν.

Ειδήσεις σήμερα: 

To Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξειδικεύει τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τους S-400

Τι απαντά ο Πολάκης στον Τσίπρα μετά το «άδειασμα» για τους «δοσίλογους» της ΝΔ

Στα φαρμακεία τα self test - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης