Κως: Βρέθηκε χασισοφυτεία εσωτερικού χώρου

Κως: Βρέθηκε χασισοφυτεία εσωτερικού χώρου

Είχε στήσει αυτοσχέδια θερμοκήπια με ειδικό εξοπλισμό - Συλλήψεις για κοκαΐνη και κάνναβη σε Ρόδο και Φλώρινα

PicsArt_02-27-10_13_27
Στοχευμένη έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα στην Κω, έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο πλαίσιο της διερεύνησης στοιχείων που τον έφεραν να εμπλέκεται με την καλλιέργεια και την διακίνηση ναρκωτικών και διαπίστωσαν ότι μέσα στο σπίτι είχε στήσει αυτοσχέδια θερμοκήπια!

Σε αυτά, είχε εξασφαλίσει με την χρήση τεχνητών μέσων τις κατάλληλες συνθήκες υγρασίας, φωτισμού, θερμότητας και εξαερισμού, ώστε να καλλιεργεί ένα φυτώριο με 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 85 εκατοστών. Στον χώρο κατασχέθηκαν ο πλήρης εξοπλισμός ελεγχόμενης καλλιέργειας και αποξήρανσης, καθώς και ακατέργαστη κάνναβη και αποξηραμένα φύλα συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ρόδο και Φλώρινα

Έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και στα δυο σπίτια ενός Έλληνα στη Ρόδο, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και κατέσχεσαν τρία γραμμάρια κοκαΐνης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,6 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 590 ευρώ. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια 43χρονη Ελληνίδα συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου, καθώς υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της και κατά την έρευνα στην κατοικία της βρέθηκαν συνολικά 38,91 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας τρίφτης και μια ζυγαριά ακριβείας. Η γυναίκα παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έσπασε» ο Χαρδαλιάς: «Έναν χρόνο μετά, δίνουμε μάχες για την υπέρτατη νίκη»

Υπουργείο Παιδείας: Επεκτείνονται τα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία

Παράταση του «σκληρού lockdown» στην Αττική μέχρι τις 8 Μαρτίου - Ποιες περιοχές είναι το «κόκκινο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης