Χασισοφυτείες μέσα και έξω από σπίτι στην Πάρο!

Χασισοφυτείες μέσα και έξω από σπίτι στην Πάρο!

Χασισοφυτεία και ένα κιλό κάνναβη και στη Λέσβο

fitia
Ούτε εκατοστό από τους χώρους της κατοικίας του στην Πάρο δεν άφηνε ανεκμετάλλευτο ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε στήσει φυτώρια κάνναβης τόσο στον εξωτερικό χώρο μέσα σε θερμοκήπιο, όσο και στο εσωτερικό με καλλιέργεια εσωτερικού τύπου!

Μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν μέσα στο θερμοκήπιο το πρώτο φυτώριο με 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών. Στη συνέχεια, ανακάλυψαν ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του σπιτιού, όπου ο δράστης είχε εγκαταστήσει πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια εσωτερικού τύπου και καλλιεργούσε υπό ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες άλλα 35 δενδρύλλια ύψους ως 50 εκατοστών μέσα σε γλάστρες!

Τα συνολικά 46 χασισόδεντρα κατασχέθηκαν μαζί με τρία γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101,45 γραμμαρίων σε φάση επεξεργασίας και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Χασισοφυτεία και ένα κιλό κάνναβη στη Λέσβο

Έρευνες στο σπίτι και στο αγρόκτημα ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο έκαναν με οργανωμένη επιχείρηση οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης κα διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δυο μέτρων και άλλα οκτώ νεαρά χασισόδεντρα ύψους πέντε ως 20 εκατοστών μέσα σε γλάστρες.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και δέκα γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 300 ευρώ που προέκυψε ότι προέρχονταν από την πώληση της κάνναβης σε τρίτους και σε βάρος του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Μυτιλήνης δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα

Τρόμος με τον κορωνοϊό στη Γαλλία: Κάθε 30 δευτερόλεπτα ένας Παριζιάνος μολύνεται με Covid-19!

Με εξευτέλισαν λόγω του μεγάλου μου στήθους, καταγγέλλει μοντέλο του Playboy για αεροπορική

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Κλιμακώνει τη ρητορική του ο Τραμπ, προειδοποιεί για «βία στους δρόμους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης