Έκρηξη προκλήθηκε στην είσοδο κτιρίου στο Παγκράτι όπου στεγάζονται τα γραφεία τριών εφημερίδων.
Λίγο πριν τις 03:30 άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια, στην είσοδο κτιρίου, στο Παγκράτι, στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία των εφημερίδων Εσπρέσο, Εστία και Δημοκρατία.
Σημειώθηκε μικρής ισχύος έκρηξη και φωτιά από την πυροδότηση του μηχανισμού, που προκάλεσε μικρής έκτασης ζημιές στην τζαμαρία της εισόδου.
Επί τόπου έσπευσαν στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.