«Βράζει» από κρούσματα κορωνοϊού το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας καθώς εντοπίστηκαν 55 θετικοί υγειονομικοί.
Υπενθυμίζεται ότι ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση μολύνσεων στο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Πάτρα έκανε κατά τη χθεσινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.
Την ίδια στιγμή και η ΠΟΕΔΗΝ έκρουσε το καμπανάκι κάνοντας λόγο για μεγάλη διασπορά.
Από την αρχή που ξεκίνησε η εμβολιαστική διαδικασία άνοιξε μια λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Καρβέλη, διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αχαΐας, η λίστα έμεινε ανοιχτή για μεγάλο διάστημα και όχι για μια μόνο ημέρα, όπως ειπώθηκε.
Ο κ. Καρβέλης απευθύνει έκκληση στο υγειονομικό προσωπικό να εμβολιαστεί τονίζοντας πως υπάρχουν κενά ραντεβού τα οποία μπορούν να αναπληρωθούν.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο Νοσοκομείο του Ρίου έχει εμβολιαστεί το 60% ενώ στης Πάτρας 44% του υγειονομικού προσωπικού, τονίζοντας πως δεν υπήρξε παρενέργεια σε κανέναν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.