Θεσσαλονίκη: Στην Περαία αύριο τα δωρεάν rapid tests του Ε.Ε.Θ

Θεσσαλονίκη: Στην Περαία αύριο τα δωρεάν rapid tests του Ε.Ε.Θ

Δείτε πού και ποιοι μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ

Θεσσαλονίκη: Στην Περαία αύριο τα δωρεάν rapid tests του Ε.Ε.Θ
Τη δυνατότητα να διενεργήσουν δωρεάν rapid test για την covid-19, δίνει αύριο στους επαγγελματίες του δήμου Θερμαϊκού η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια», που «τρέχει» το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Τα τεστ θα διενεργηθούν από ειδικό κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα βρίσκεται αύριο, από τις 9 το πρωί και για πέντε ώρες, έναντι χώρου που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο στην Περαία.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκε σε Θέρμη, Σίνδο Λαγκαδά, Καλαμαριά, Εύοσμο και το Ωραιόκαστρο. Σε συνεργασία κάθε φορά με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, διεξήχθησαν -μέχρι στιγμής- περισσότερα από 500 τeστ, που στο σύνολό τους ήταν αρνητικά, σύμφωνα με το ΕΕΘ.

Στόχος της δράσης είναι «να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες/μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους έχοντας τη βεβαιότητα πως δεν έχουν κορωνοϊό, συνεπώς και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εγκαταλείπει «για λίγο» το Twitter ο Έλον Μασκ

Χουλουσί Ακάρ: Ναι στο διάλογο με την Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει αλλαγή στην πολιτική μας για Αν. Μεσόγειο

Βασίλης Κικίλιας: Προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, στηρίζουμε την κοινωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης