Οι πυροσβέστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατηρηθεί ανέπαφη η γραμμή παραγωγής φέτας. Παρά το γεγονός ότι το κατάφεραν δεν μπόρεσαν να κατασβέσουν τη φωτιά στο κεντρικό κτίριο και σε μία τεράστια αποθήκη που ήταν γεμάτη με εμπόρευμα. Η ζημιά που προκλήθηκε υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!