Ένα 7χρονοαγοράκι στη Λέσβο κατάπιε ένα κέρμα και σφηνώθηκε στον οισοφάγο του. Το περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη και κρίθηκε άμεση η αεροδιακομιδή του από το νησί.
Γιατροί του νοσοκομείου της Μυτιλήνης προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να αφαιρέσουν το κέρμα από τον οισοφάγο του παιδιού, καθώς το νοσοκομείο δεν διέθετε παιδοχειρουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου, το αγοράκι διεκομίσθη χθες το απόγευμα με πτήση του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, στο οποίο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.