Την αυστηρή τήρηση των μέτρων ειδικά για τις ημέρες των αργιών αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που εκτάκτως σήμερα, αντί για την Παρασκευή θα κάνει ενημέρωση για την πανδημία.
Στην ενημέρωση βεβαίως θα βρίσκονται η κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου, ο κ.Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Η παρουσία του κ.Χαρδαλιά κρίνεται επιβεβλημένη ενόψει τωνεορτών των Χριστουγέννωνκαι αυτό που αναμένεται να πει είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση των μέτρων, ώστε να μην μας κοστίσει αυτό στη συνέχεια με νεα επιδημιολογική επιβάρυνση.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.