Πιερία: Έκλεβε ποδήλατα και τα πουλούσε σε αλλοδαπό

Πιερία: Έκλεβε ποδήλατα και τα πουλούσε σε αλλοδαπό

Μαζί κι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 3.500 ευρώ

ποδηλατο
Συστηματικά έκλεβε ποδήλατα από διάφορες περιοχές της Πιερίας ένας Έλληνας, ο οποίος τα πουλούσε σε έναν αλλοδαπό κλεπταποδόχο στην Θεσσαλονίκη και εκείνος με την σειρά του τα φυγάδευε σε άγνωστο προορισμό στο εσωτερικό.

Ο δράστης των κλοπών συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια περιοχή της Πιερίας, καθώς λίγο νωρίτερα είχε κλέψει από την Κατερίνη το ηλεκτρικό ποδήλατο ενός Έλληνα αξίας 3.500 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, σκόπευε να πουλήσει το κλεμμένο ποδήλατο στον αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Έλληνας είχε κλέψει άλλα πέντε ποδήλατα από την Κατερίνη και πούλησε τα τέσσερα στον ίδιο αλλοδαπό! Ένα από αυτά, βρέθηκε στην κατοικία του δράστη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι δυο… συνεταίροι οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπές τροχοφόρων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Πολιτικός στη Σρι Λάνκα δάγκωσε ωμό ψάρι on camera για να δείξει ότι είναι ασφαλές - Δείτε βίντεο

Σήμερα παρουσιάζει ο Κικίλιας το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

Ποιοι αποκλείονται και ποιοι ωφελούνται από την παράταση των επιταγών που λήγουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης