Χερσόνησος: Διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Χερσόνησος: Διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του και 1.000 ευρώ ακόμη - Σύλληψη για ποσότητα κάνναβης και στο Ρέθυμνο

Hrakleio-kokaini-kannabi
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που είχαν συλλέξει πληροφορίες για τη δράση του είχε βρεθεί ένας Έλληνας, ο οποίος διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου και το μεσημέρι της Τετάρτης οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κινούταν και τόσο μέσα σε αυτό όσο και στο σπίτι του, όπου έκαναν έρευνα αργότερα, ανακάλυψαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, 45,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, με αποτέλεσμα να του φορέσουν χειροπέδες. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του δράστη και 1.000 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθη με κάνναβη στο Ρέθυμνο

Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν 107 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η μάχη των ΜΕΘ: Στο 89% η πληρότητα σε Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών

Πώς θα γίνουν τα μαθήματα αν κλείσουν τα δημοτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης