LIVE

Κορωνοϊός

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών

KYRIAKOS_2

Μετωπική σύγκρουση πολιτικών αρχηγών στη σκιά της πανδημίας

Ενίσχυση του πλαισίου στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών με «πάγωμα» των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και παροχή δώρου Χριστουγέννων εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή κατά την συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την κατάσταση στο πεδίο πολέμου με την πανδημία.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην υγειονομική κατάσταση της χώρας τονίζοντας ότι διέρχεται την χειρότερη και πιο επικίνδυνη φάση της κρίσης και κάλεσε τους πολίτες να δείξουν πειθαρχία στα μέτρα αυτοπροστασίας τουλάχιστον έως τον ερχόμενο Ιανουάριο όταν και αναμένεται να κυκλοφορήσει το ελπιδοφόρο εμβόλιο.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση προς τις ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης να σταματήσουν την υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας ανάσχεσης της πανδημίας και να επιδείξουν υπευθυνότητα.

Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να πείσει ότι κρατά αποστάσεις από τον «πολακισμό» και πως αποτελεί δύναμη υπεύθυνης αντιπολίτευσης αν και στο τέλος δεν απέφυγε την διχαστική ρητορική και τα fake news.

Με συγκεκριμένες προτάσεις για την στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας, την βελτίωση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και της οικονομίας προσήλθε στο διάλογο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Πάγωμα πλειστηριασμών, δώρο Χριστουγέννων και στο βάθος εμβόλιο

Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός κλείνοντας την επτάωρη κοινοβουλευτική συζήτηση και απαντώντας σε σχετικά αιτήματα που είχαν καταθέσει οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης εξήγγειλε νέο πακέτο μέτρων που περιλαμβάνει:

1. Αναστολή πλειστηριασμών με νομοθετική ρύθμιση που θα φέρει άμεσα το υπουργείο Δικαιοσύνης. Το συγκεκριμένο αίτημα υποστήριξε στην συζήτηση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ενώ το είχαν ζητήσει και τα υπόλοιπα κόμματα το προηγούμενο διάστημα

2. Έκτακτο επίδομα ευάλωτων νοικοκυριών που θα δοθεί τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Το ύψος του ποσού και η διάμετρος των δικαιούχων θα εξαρτηθεί από τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας και θα εξειδικευτεί από το υπουργείο Οικονομικών. Σχετική πρόταση είχε καταθέσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

3. Παράλληλα, θα τρέξει πιο γρήγορα, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, το πρόγραμμα υποστήριξης σχολείων με λάπτοπ και ταμπλετ, ώστε από τους 40.000 που έχουν διατεθεί σήμερα, να φτάσουν το Φεβρουάριο του 2021 τους 90.000. «Δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να υπάρξει παιδί που να ζητά πρόσβαση στην εκπαίδευση και να μην την έχει, γιατί τότε δημιουργούνται ανισότητες» ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης.

4. Στη δέσμη των νέων μέτρων περιλαμβάνεται και πρόγραμμα «έξυπνων τεστ» σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου την μεθεπόμενη εβδομάδα, με στόχο να εντοπιστεί το ακριβές φορτίο του ιού στα σχολεία, για να αποφασιστεί αν θα ανοίξουν στα τέλη Νοεμβρίου.

Κ.Μητσοτάκης(Πρωθυπουργός)(Τριτολογία)(Αντιμετώπιση της πανδημίας)(12/11/2020)

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ορίσουν εκπρόσωπο που θα μετέχει σε διακομματική επιτροπή η οποία θα σχεδιάσει την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού κατά του covid-19.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε με διάθεση αυτοκριτικής επισημαίνοντας ότι οι ευθύνες για την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη βαραίνουν πρώτα από όλους την κυβέρνηση. Ο ίδιος σημείωσε ότι τα περιοριστικά μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν νωρίτερα ωστόσο τόνισε ότι η βασική διαφορά μεταξύ του πρώτου και δεύτερου κύματος της πανδημίας είναι κυρίως η ανταπόκριση των πολιτών στην τήρηση των μέτρων.

Πρόσθεσε δε απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση «Θα ζητήσω από όλους τους συναδέλφους να επαναλαμβάνουν προς τους πολίτες το βασικό μήνυμα να περιοριστούν οι περιττές μετακινήσεις και να αποφευχθούν οι συγχρωτισμοί» και συμπλήρωσε «σε αυτούς που μας κατηγορούν για την στρατηγική ακορντεόν ας μας καταθέσουν προτάσεις».

Συγκρούσεις

Αλ. Τσίπρας: Αναλάβετε τις ευθύνες σας

Κ. Μητσοτάκης: Δεν είστε ο φέρελπις νέος πολιτικός αλλά ο αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός

Πέραν αυτών από την συζήτηση δεν έλλειψε και η σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιοπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Ο κ. Μητσοτάκης μοιράζει ατομικές ευθύνες σε 11 εκατ. πολίτες αλλά για τον ίδιο δεν αναγνωρίζει καμία» είπε. Παράλληλα κάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ώστε να σχεδιαστεί κοινή υγειονομική πολιτική διάρκειας έξι μηνών με επικεφαλής πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα αναλάβει την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Υποστήριξε δε, ότι το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να είναι η γνωστή καθηγήτρια Αθηνα Λινού.

Απαντώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «Μέχρι χθες με κατηγορούσατε κ. Τσίπρα ότι είμαι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και σήμερα μου ζητάτε να γίνετε κυβερνητικός εταίρος. Η χώρα έχει κυβέρνηση. Αυτό που δεν έχει είναι σοβαρή αντιπολίτευση».

Σημείο τριβής μεταξύ των δύο αρχηγών αποτέλεσε και η κριτική του Αλέξη Τσίπρα για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος Υγείας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι οι εντατικές δεν έχουν ενισχυθεί με περισσότερα κρεβάτια και εξειδικευμένο προσωπικό. Για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς ανέφερε ότι από τις 50 κλίνες ΜΕΘ του Σωτηρία - που πρόσφατα δώρισε η Βουλή - λειτουργούν μόλις οι 9. Τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα έσπευσε να υποστηρίξει και ο Παύλος Πολάκης μέσω facebook.

«Εδώ δύο πράγματα συμβαίνουν κ. Τσίπρα» απάντησε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει: «Ή εμείς έχουμε λάθος εικόνα και θα απομακρυνθεί ο διοικητής του νοσοκομείου ή ο Πολάκης λέει ψέματα και πρέπει να τον απομακρύνετε. Όμως το πρόβλημα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Πολάκης αλλά ο πολακισμός. Ένα μίγμα αλαζονείας, ψεμάτων και ψευτομαγκιάς. Ο κ. Πολάκης είναι απών από την αίθουσα αλλά το πνεύμα του είναι εδώ και το εκπροσωπείτε. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε ο φέρελπις νέος πολιτικός αλλά ο αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός».

Προτάσεις ΚΙΝΑΛ για στήριξη ΕΣΥ, ΜΜΜ και οικονομίας

Από την άλλη πλευρά η κυρία Φώφη Γεννηματά κατέθεσε λίστα προτάσεων για την ανάσχεση της πανδημίας την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού και των εργαζόμενων.

Μεταξύ άλλων ζήτησε πρόσληψη 300 ιατρών με εξπρες διαδικασίες, αύξηση των διαγνωστικών τεστ και κάλυψη τους από τα ασφαλιστικά ταμεία, κατανομή των μαθητών δημοτικού στις κενές αίθουσες γυμνασίων και λυκείων, προσλήψεις οδηγών για τα ΜΜΜ, νέο πρόγραμμα 4 δις ευρώ επιστρεπτέας προκαταβολής και 6μηνη αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων.


Ειδήσεις σήμερα

Πανδημία-Βραζιλία: Ραγδαία αύξηση θανάτων σε ένα 24ωρο

ΗΠΑ-Εκλογές 2020: Καμία απόδειξη πως διαγράφτηκαν, χάθηκαν ή αλλοιώθηκαν ψηφοδέλτια

Πανδημία-Κίνα: Μόλις οκτώ κρούσματα σε 24 ώρες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (14)

και σε εμας τους χαμηλοσυνταξιουχους

Οχι μονο ΑΜΕΑ και ρομα που παντα περνουν .Κατω απο 900 συνταξη να παρουμε ολοι βοηθημα Φαρμακα μασκες απολυμαντικα και δεν φτανει ουτε για 15 μερες η συνταξη

ΠΕΤΡΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΕΜΒΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ Κ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΞΟΡΙΕΣ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΚ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΡΟΦΗ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΣΤΟΜΑΧΙ ΗΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Συριζοβλακας

Ενώ κάποιος άλλος με αυτά που συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη, θα σου έστελνε μεγάλα τσέκια στο σπίτι!!!! Βλάκα μάθε να κατανοείς τις καταστάσεις...

κατσίκης

Απορώ πως τον αφήνουν να μπαίνει στη Βουλή το Μητσοτάκη . Εβαλε ολη τη χώρα στον γύψο ο ηλίθιος γόνος.

αντωνης

ΚΥΡΙΑΚΟ κατηγορουσες την πολιτικη επιδοματων του ΣΥΡΙΖΑ και τωρα κανεις τα ιδια....ασε τα επιδοματα και βοηθα ουσιαστικα τους πολιτες.....βγαλε μειωμενα τελη κυκλοφοριας.....πληρωσε το 75 και οχι το 50 τοις εκατο των ενοικιων των επιχειρησεων που εκλεισαν.....ανεστειλε ολες τις ασφαλιστικες εισφορες και εννοειται τους πληστηριασμους .....συμμετειχε στους λογαριασμους των νοικοκυριων -επιχειρησεων στην ΔΕΗ για το διμηνο νοεμβριος-δεκεμβριος με ενα 30 τοις εκατο εκπτωση.πολλα τετοια μετρα στηριξης μπορεις να παρεις ασε τα επιδοματα που κατηγορουσες τους προηγουμενους αν θυμασαι.

αντωνης

ΚΥΡΙΑΚΟ κατηγορουσες την πολιτικη επιδοματων του ΣΥΡΙΖΑ και τωρα κανεις τα ιδια....ασε τα επιδοματα και βοηθα ουσιαστικα τους πολιτες.....βγαλε μειωμενα τελη κυκλοφοριας.....πληρωσε το 75 και οχι το 50 τοις εκατο των ενοικιων των επιχειρησεων που εκλεισαν.....ανεστειλε ολες τις ασφαλιστικες εισφορες και εννοειται τους πληστηριασμους .....συμμετειχε στους λογαριασμους των νοικοκυριων -επιχειρησεων στην ΔΕΗ για το διμηνο νοεμβριος-δεκεμβριος με ενα 30 τοις εκατο εκπτωση.πολλα τετοια μετρα στηριξης μπορεις να παρεις ασε τα επιδοματα που κατηγορουσες τους προηγουμενους αν θυμασαι.

dim 2

ζ) τα κόμματα έχουν υποχρέωση να τακτοποιήσουν τα χρέη τους και τα δάνεια τους ακόμα και αν χρειάζεται να κατασχέσουν μέρος του μισθού των εκπροσώπων τους, η) οι κακοπληρωτές πρέπει να εντοπιστούν άμεσα, οι μεγαλοοφειλέτες να φρεναριστούν χθες. Ο κ. Μητσοτάκης έχει τη χρυσή ευκαιρία να πρωτοτυπήσει, να φύγει από όλη αυτή τη παλαιοκομματική νοοτροπία που κατέστρεψε τη χώρα οικονομικά, να αποκαταστήσει την παγιωμένη κοινωνική αδικία όπου μέχρι σήμερα επιβραβεύεται.ενθαρρύνεται ο φοροφυγάς και τιμωρείται εμμονικά ο συνεπής. Καλές και απαραίτητες οι επενδύσεις, καλά και απαραίτητα τα μέτρα στήριξης αλλά απαιτούνται ριζικές αλλαγές όπου αυτή τη στιγμή όταν ξαναμπούμε σε κανονικούς ρυθμούς θα πρέπει να ξεκινήσουμε σωστά και κυρίως ήθος. Όπως λοιπόν κατάφεραν να κλείσουν ένα λάο στα σπίτια του τον Μάρτιο και πιθανότατα τώρα, έτσι θα πρέπει να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να δουλέψουν σωστά το κράτος και ο πολίτης στον τομέα της οικονομίας.

dim 1

Πασχίζει η κυβέρνηση για ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών και όχι μόνο (και καλά κάνουν, εννοείται). Μάχονται οι πολιτικοί αρχηγοί κλπ ... Το πρόβλημα της οικονομίας κατά την ταεπινή μου ... δεν οφείλεται στον κορονοιό κατά ένα μεγάλο μέρος διότι έχουμε φορτωμένα 11 χρόνια οικονομικού πολέμου/βιασμού/εκβιασμού μέρους του συνόλου. Παντελώς χαμένοι σε αυτή την ιστορία ο άσπρος φορολογούμενος, η άσπρη επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης ακινήτου,ο συνταξιούχος και φυσικά ο ομολογιούχος. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα υπέρογκο μη αποδοτικό δημόσιο, μια δικαιοσύνη η οποία λειτουργεί σε μη αποδεκτούς χρόνους, έναν ανύπαρκτο ελεγκτικό/εισπρακτικό μηχανισμό αλλά και ένα παλαιοκομματικό μηχανισμό ο οποίος αρνείται την πρόοδο. Ένα μέρος της λύσης πολύ απλό και εύκολα εφαρμόσιμο είναι στις επόμενες λίγες σειρούλες : α) μείωση του δημόσιου τομέα κατά 30% (μόνο να σκεφτούμε πόσες αλλαγές έφερε ο κορονοιός με τόσες πράξεις να γίνονται πλέον ηλεκτρονικά, πόσες μετακινήσεις γλυτώσαμε, πόση γκρίνια, πόσες ώρες αναμονής !) μαζί με μείωση αριθμού βουλευτών από 300 σε 200 και απολαβών τους το λιγότερο κατά 20%, β) πάταξη φοροδιαφυγής,διαπλοκής,διαφθοράς,παραοικονομίας,μη απόδοσης φόρων και διόρθωση της φορολογικής συνείδησης του έλληνα πολίτη όπου για κάποιον μαγικό λόγο όλοι του χρωστάνε (μου ακούγεται αστείο να πασχίζουν να μαζέψουν 3δις για τη στήριξη και τα νούμερα της φοροδιαφυγής να τα υπολογίζουν σε 18δις και της παραοικονομίας σε 2δις), γ) δικαιοσύνη σε αποδεκτούς χρόνους αλλά και ουστιαστική και αμερόληπτη (είναι αδύνατον σε αυτή τη χώρα να ολοκληρωθεί η επίλυση ενός σκανδάλου (novartis,energa,noor1,παραδικαστικά,εξοπλιστικά κλπ), όπως είναι σχεδόν αδύνατον να εφαρμοστούν κάποιοι νόμοι ... ας σκεφτούμε τα αυθαίρετα που διαρκούν για πάντα, ας σκεφτούμε πόσα φορτωθήκαμε οι χαζοί εις βάρος των "έξυπνων" ειδικά όταν αποφάσισαν οι φωστήρες ότι θέλουν τόσα από τα ακίνητα ...), δ) τους έδωσαν τις περιβόητες λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Panama Papers, Λουξεμβούργου και το μόνο που σκέφτηκαν είναι πως θα τις κρύψουν (ούτε καν φυσικά να ζητήσουν νέες), ε) οι έλεγχοι πρέπει να αφορούν και στο αμαρτωλό μας παρελθόν, κάποια στιγμή μας ανακοίνωναν για τους διάφορους που πιάστηκαν με εκατ. αδικαιολόγητα, αυτή η ιστορία εξαφανίστηκε,

dim 1

Πασχίζει η κυβέρνηση για ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών και όχι μόνο (και καλά κάνουν, εννοείται). Μάχονται οι πολιτικοί αρχηγοί κλπ ... Το πρόβλημα της οικονομίας κατά την ταεπινή μου ... δεν οφείλεται στον κορονοιό κατά ένα μεγάλο μέρος διότι έχουμε φορτωμένα 11 χρόνια οικονομικού πολέμου/βιασμού/εκβιασμού μέρους του συνόλου. Παντελώς χαμένοι σε αυτή την ιστορία ο άσπρος φορολογούμενος, η άσπρη επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης ακινήτου,ο συνταξιούχος και φυσικά ο ομολογιούχος. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα υπέρογκο μη αποδοτικό δημόσιο, μια δικαιοσύνη η οποία λειτουργεί σε μη αποδεκτούς χρόνους, έναν ανύπαρκτο ελεγκτικό/εισπρακτικό μηχανισμό αλλά και ένα παλαιοκομματικό μηχανισμό ο οποίος αρνείται την πρόοδο. Ένα μέρος της λύσης πολύ απλό και εύκολα εφαρμόσιμο είναι στις επόμενες λίγες σειρούλες : α) μείωση του δημόσιου τομέα κατά 30% (μόνο να σκεφτούμε πόσες αλλαγές έφερε ο κορονοιός με τόσες πράξεις να γίνονται πλέον ηλεκτρονικά, πόσες μετακινήσεις γλυτώσαμε, πόση γκρίνια, πόσες ώρες αναμονής !) μαζί με μείωση αριθμού βουλευτών από 300 σε 200 και απολαβών τους το λιγότερο κατά 20%, β) πάταξη φοροδιαφυγής,διαπλοκής,διαφθοράς,παραοικονομίας,μη απόδοσης φόρων και διόρθωση της φορολογικής συνείδησης του έλληνα πολίτη όπου για κάποιον μαγικό λόγο όλοι του χρωστάνε (μου ακούγεται αστείο να πασχίζουν να μαζέψουν 3δις για τη στήριξη και τα νούμερα της φοροδιαφυγής να τα υπολογίζουν σε 18δις και της παραοικονομίας σε 2δις), γ) δικαιοσύνη σε αποδεκτούς χρόνους αλλά και ουστιαστική και αμερόληπτη (είναι αδύνατον σε αυτή τη χώρα να ολοκληρωθεί η επίλυση ενός σκανδάλου (novartis,energa,noor1,παραδικαστικά,εξοπλιστικά κλπ), όπως είναι σχεδόν αδύνατον να εφαρμοστούν κάποιοι νόμοι ... ας σκεφτούμε τα αυθαίρετα που διαρκούν για πάντα, ας σκεφτούμε πόσα φορτωθήκαμε οι χαζοί εις βάρος των "έξυπνων" ειδικά όταν αποφάσισαν οι φωστήρες ότι θέλουν τόσα από τα ακίνητα ...), δ) τους έδωσαν τις περιβόητες λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Panama Papers, Λουξεμβούργου και το μόνο που σκέφτηκαν είναι πως θα τις κρύψουν (ούτε καν φυσικά να ζητήσουν νέες), ε) οι έλεγχοι πρέπει να αφορούν και στο αμαρτωλό μας παρελθόν, κάποια στιγμή μας ανακοίνωναν για τους διάφορους που πιάστηκαν με εκατ. αδικαιολόγητα, αυτή η ιστορία εξαφανίστηκε,

παραιτησου

ρε αχρηστε σε φτυνουν δεν βρεχει

και να παραιτηθεί

πάλι θα βγει με μεγαλύτερη διαφορά από το '19

ετοιμασου

για ειδικα δικαστηρια...

ο τσίπρας

δηλαδή ? Στα 5 μέτρα θα πρέπει να τον στήσουν με τα καθημερινά εγκλήματα κατά της Ελλάδας 4,5 χρόνια

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης