Ένοπλος και δύο γυναίκες διακινούσαν κάνναβη στα Χανιά

Ένοπλος και δύο γυναίκες διακινούσαν κάνναβη στα Χανιά

Συλλήψεις για κάνναβη και σε Δράμα και Κέρκυρα

hania-enoplos
Οπλισμένο με ένα πιστόλι συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων έναν αλλοδαπό που, μαζί με δύο επίσης αλλοδαπές γυναίκες διακινούσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από την φυτεία που καλλιεργούσαν σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι όπου κατοικούν και οι τρεις, βρέθηκαν 29 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης και ένα ακόμη που είχαν βάλει για αποξήρανση, ενώ κατασχέθηκαν 922 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1.950 ευρώ από την πώληση των ναρκωτικών.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που τους άσκησε διώξεις για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο άνδρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή. Το πιστόλι του εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Συλλήψεις για κάνναβη σε Δράμα και Κέρκυρα

Σε έναν οικισμό της Δράμας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν Έλληνα, μετά από έρευνα στο σπίτι του, καθώς διαπίστωσαν ότι σε έναν αποθηκευτικό χώρο είχε βάλει για αποξήρανση κλώνους κάνναβης βάρους 430 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατέσχεσαν και μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 5,2 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Σε μια περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας που είχε αποθηκευμένη στην κατοικία του μια συσκευασία με 116 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Σαμάνθα Γκάθρι: Ποια είναι η δημοσιογράφος που «στρίμωξε» τον Ντόνταλντ Τραμπ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η «στενή φιλία» με τη Δάφνη ντι Μωριέ και οι... αμφιβολίες πριν παντρευτεί την Ελισάβετ!

H Άιρλαντ Μπάλντουιν ποζάρει στην κουζίνα της με καυτά κόκκινα εσώρουχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης