Δύο υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης στη Μακεδονία

Δύο υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης στη Μακεδονία

Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία

Hmathia-Kilkis-ydroponiki-kannabi
Ως το Κιλκίς έφτασαν οι πληροφορίες για το εργαστήριο παραγωγής κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο που είχαν στήσει δυο Έλληνες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του ενός σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι αστυνομικοί του τμήματος Παιονίας κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Με τον εξοπλισμό από λαμπτήρες, χρονοδιακόπτες, ανεμιστήρες και άλλα εξαρτήματα, οι δράστες καλλιεργούσαν μέσα σε πλαστικά δοχεία 23 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν, ενώ κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 279 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 141 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και δυο ασύρματοι πομποδέκτες συντονισμένοι στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ..

Οι καλλιεργητές συνελήφθησαν μαζί με έναν ακόμη Έλληνα που είχε πάνω του κάνναβη βάρους 6,7 γραμμαρίων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Hmathia-Kilkis-ydroponiki-kannabi2


Πίσω από βιβλιοθήκη καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη!

Ευρηματικός ήταν ένας Έλληνας που είχε στήσει εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, κρυμμένο πίσω από μια… βιβλιοθήκη του σπιτιού του σε περιοχή της Ημαθίας που λειτουργούσε ως μυστική είσοδος και άνοιγε με κλειδί! Δεν μπόρεσε, όμως, να ξεγελάσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας, οι οποίοι ανακάλυψαν τον κρυφό χώρο.

Στο μυστικό εργαστήριο βρήκαν τα πέντε δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικά δοχεία, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ο εξοπλισμός με λαμπτήρες, αφυγραντήρα και άλλα εξαρτήματα, καθώς και γυάλινα δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 246,2 γραμμαρίων και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Hmathia-Kilkis-ydroponiki-kannabi3




Ειδήσεις σήμερα:

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η «στενή φιλία» με τη Δάφνη ντι Μωριέ και οι... αμφιβολίες πριν παντρευτεί την Ελισάβετ!

H Άιρλαντ Μπάλντουιν ποζάρει στην κουζίνα της με καυτά κόκκινα εσώρουχα

Βρυξέλλες, η «φωλιά» των κατασκόπων του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης