Ένα εννιάχρονο αγοράκι από το χωριό Σκιαδά Αχαΐας πέθανε το πρωί της Παρασκευής.
Το τραγικό συμβάν συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες του the best.gr, την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο του, που βρίσκεται στο χωριό Σταυροδρόμι.
Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα.
Ο θάνατός του φέρεται να έχει παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το παιδί είχε πρόβλημα εκ γενετής και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, επικοινώνησε ήδη με το σχολείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία, αλλά και με την οικογένεια του παιδιού.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.