Λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο στο λεωφορείο 218, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Δάφνη, με τον διαπληκτισμό ανάμεσα σε νεαρό και ηλικιωμένο, το «σίριαλ»επαναλήφθηκε.
Επιβάτες λεωφορείου ήρθαν και πάλι στα χέρια για το θέμα της μάσκας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Live News του Mega, ηλικιωμένος επιχειρεί να κατεβάσει τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της.
Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου.
Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος τής ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη.
Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στη συνέχεια κάθισε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητά να κατέβει από το λεωφορείο.
Κλείσιμο
Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.
Δείτε βίντεο: Άγριος καβγάς σε λεωφορείο ανάμεσα σε ηλικιωμένο και γυναίκα που αρνιόταν τη μάσκα
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή