Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που έχει προλάβει ήδη να προκαλέσει ηκακοκαιρία Ιανόςστα Ιόνια νησιά και κυρίως στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη και τη Ζάκυνθο.
Ιδιοκτήτης μαγαζιού στη Ζάκυνθο μιλά στην κάμερα του protothema.grκαι «λυγίζει» όταν αναφέρεται στο μέγεθος της καταστροφής που υπέστη η επιχείρησή του. «Καταστράφηκε ολοσχερώς» προλαβαίνει να πει και ξεσπά σε κλάματα. Η φετινή χρονιά, ήταν άλλωστε δύσκολη, για τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στα ελληνικά νησιά, καθώς εξαιτίας του κορωνοϊού, ο τουρισμός ήταν μειωμένος και οι καταστροφές που προκαλούνται από την κακοκαιρία θα είναι δυσβάσταχτες.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μέγεθος της καταστροφής στο μαγαζί
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία