Κιλκίς: Πήγαν να κλέψουν φορτηγό με συσκευές αξίας 200.000 ευρώ!
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
Μάνος Τσαγκαράκης
Ως από μηχανής θεοί βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίςσε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου δυο κουκουλοφόροι διέρρηξαν την κεντρική είσοδο επιχείρησης και προσπάθησαν να κλέψουν ένα Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο ήταν φορτωμένα με πανάκριβα ηχοσυστήματα και προβολείς!
Οι δυο Έλληνες που φορούσαν γάντια και κάλυπταν τα χαρακτηριστικά τους ο ένας με κουκούλα full face κι ο άλλος με ένα ρούχο, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μόλις παραβίασαν το αξίας 15.000 ευρώ φορτηγό που ήταν σταθμευμένο μέσα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, με σκοπό να αρπάξουν τον εξοπλισμό ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.
Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν τα πειστήρια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς ενημερώθηκαν για την ύπαρξη του εξοπλισμού και τι σκόπευαν να τον κάνουν.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.