Γαλλία μετά την πυρκαγιά στη Μόρια: Έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην αλληλεγγύη
O εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ χαρακτήρισε «ανθρωπιστική τραγωδία» την κατάσταση στη Λέσβο
Η Γαλλία δήλωσε έτοιμη «να συμμετάσχει στην αλληλεγγύη» μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε τον καταυλισμό της Μόριας, στη Λέσβο, με αποτέλεσμα να μείνουν άστεγοι χιλιάδες πρόσφυγες.
«Η Γαλλία ουδέποτε απέφυγε τις ευθύνες της» και «όπως πάντα, είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην αλληλεγγύη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ.
Ο εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ανθρωπιστική τραγωδία» την κατάσταση στη Λέσβο. Προσέθεσε ότι ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμάν Μπον μίλησε με τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργο Κουμουτσάκο και του ζήτησε «να εκφράσει με σαφήνεια τις ανάγκες που παρουσιάζονται σήμερα από τις ελληνικές αρχές».
«Οι σκέψεις μας είναι με τους πληγέντες από την πυρκαγιά στη Μόρια και τους κατοίκους της Λέσβου. Από κοινού με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, η Γαλλία είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια, όπως είπαμε και στην ελληνική κυβέρνηση» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Κλεμάν Μπον.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή