Παρά τη διάχυτη ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων, μεταξύ των οποίων και 64 θετικοί ανήλικοισε διάστημα ενός μήνα, στα μπαρ και στους υπαίθριους συναυλιακούς χώρους τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό έχουν χαλαρώσει.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του protothema.grπριν από λίγο στο Ολυμπιακό Στάδιο, συγκεκριμένα σε χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ που παραχωρήθηκε στους δημιουργούς του «City Drive-in», σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες.
Η σημερινή εκδήλωση αφορά σε συναυλία ελληνικού Hip Hop συγκροτήματος και παρά το γεγονός ότι ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος, οι διοργανωτές άφησαν εκατοντάδες νέους να συνωστίζονται πάνω στα κάγκελα, λίγα μέτρα από τη σκηνή.
Σημειώνεται ότι την 1η Ιουνίου ο αριθμός των παιδιών έως 17 χρονών που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό ήταν 159 και ένα μήνα αργότερα τα κρούσματα σε παιδιά είχαν αυξηθεί σε 201. Σε αυτά προστίθενται τα 64 κρούσματα που έχουν καταγραφεί τον τρέχοντα μήνα ανεβάζοντας τον αριθμό συνολικά στα 264 περιστατικά.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους