Τεράστιες ζημιές είχαν αφήσει πίσω τους οι βάνδαλοι που είχαν εισβάλει σε ένα εργοστάσιο εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας και έκαναν «γης Μαδιάμ» τόσο το κτίριο, όσο και τον προαύλιο χώρο και το συνεργείο, τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου!
Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν αντίκρισαν τις εικόνες καταστροφής, καθώς η συνολική ζημία που υπέστησαν ξεπερνούσε τα 300.000 ευρώ! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τέσσερις μήνες μετά από τους αστυνομικούς του τμήματος Αλιβερίου και ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών