Στο σκίτσο που αναρτήθηκε στη σελίδα του σκιτσογράφου στο Facebook πρωταγωνιστεί ο Ιούνιος ο οποίος ζητά την κατανόηση των ανθρώπων για την κακοκαιρία.
Σύμφωνα με τον «Ιούνιο» του Αρκά «υπάρχει τεχνική βλάβη στο σύστημα. Δουλεύουμε για την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.