Απέκτησε... ιδιοκτήτη μετά από 11 μήνες μια από τις τέσσερις χασισοφυτείες που είχαν εντοπιστεί από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. σε διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, στις 4 Ιουλίου του 2019, καθώς ταυτοποιήθηκε ο καλλιεργητής!
Πρόκειται για έναν αλλοδαπό ο οποίος είχε στήσει μια φυτεία με 165 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης. Στην ταυτοποίησή του οδήγησαν τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, που υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Η χασισοφυτεία ήταν μια από τις τέσσερις που είχαν εντοπιστεί κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, όλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Συνολικά, καλλιεργούνταν 441 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων καλλιεργητών συνεχίζεται.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.