Με courier παρέλαβε πάνω από ένα κιλό κάνναβης στην Κω
Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω
Μάνος Τσαγκαράκης
«Καραούλι» έξω από μια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Κωείχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, περιμένοντας να δουν ποιος θα πήγαινε να παραλάβει ένα ύποπτο δέμα που είχε μυρίσει ο σκύλος ανιχνευτής και είχε αντιδράσει θετικά, δείχνοντας ότι περιείχε ναρκωτικά.
Όταν εμφανίστηκε ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος το παρέλαβε, τον ακινητοποίησαν, το άνοιξαν και βρήκαν στο εσωτερικό του προσεκτικά συσκευασμένη μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 155 γραμμαρίων. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν ένα «φιξάκι» ηρωίνης και 2,17 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Όλα τα πειστήρια κατασχέθηκαν και ο 36χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβε να εντοπίσει στην Αθήνα τον αποστολέα του ναρκοδέματος.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.