Aρνητικά στον κορωνοϊό είναι όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ με το οποίο ήρθε σε επαφή ο 88χρονος, το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊούστο νησί από τα Χανιά.
Όπως δήλωσε στοcretaposto Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης η ιχνηλάτηση αφορούσε μόνο στο προσωπικό ωστόσο η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Επιτροπή Ενδονοσοκομοιακών Λοιμόξεων που θα τους ενημερώσει εντός 48 ωρών, αν χρειαστεί να ληφθούν και άλλα δείγματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πιθανόνον να ληφθούν επίσης δείγματα από ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο ίδιο δωμάτιο με τον 88χρονο ενώ ήδη έχουν ελεγχθεί τα μέλη της οικογένειας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθησαν δείγματα από 27 συνολικά άτομα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ στο οποίο νοσηλεύτηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα ο 88χρονος.
Σε καλή κατάσταση ο ηλικιωμένος
Ο ηλικιωμένος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων σε καλή κατάσταση. Ο ίδιος ένοιωσε μία μικρή αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων το πρωί της Κυριακής με πυρετό και αμέσως οδηγήθηκε στην ειδική μονάδα Covid.
Ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.