Φυτεία υδροπονικής κάνναβης με 33 δενδρύλλια στα Χανιά
Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων
Μάνος Τσαγκαράκης
Ταυτόχρονες έρευνες σε δυο σπίτια που διατηρεί σε μια περιοχή του Δήμου Πλατανιά ένας Έλληνας για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίωνκαι τον συνέλαβαν μαζί με έναν αλλοδαπό που κατοικεί σε ένα από αυτά.
Οι δυο τους είχαν στήσει εργαστήριο με λαμπτήρες, απορροφητήρες και άλλον εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, στο οποίο βρέθηκαν γλάστρες μέσα στις οποίες καλλιεργούσαν συνολικά 33 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης.
Στους χώρους των σπιτιών κατασχέθηκαν, ακόμη, 45 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης σε μορφή «βράχου», δυο ζυγαριές ακριβείας και ένας τρίφτης. Ο Έλληνας και ο αλλοδαπός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.